Π P O Σ K Λ H Σ H

Την Πέμπτη, 6-6-2024 και ώρα 09:30 θα συνεδριάσει η Συνέλευση του Τμήματος Πολιτικών Μηχανικών Α.Π.Θ. H συνεδρίαση θα γίνει με τηλεδιάσκεψη e-presence, σύμφωνα με τις διατάξεις
του άρθρου 44 του Ν. 4957/2022 (ΦΕΚ 141/τ. Α ́/21-7-2022).

ΘEMATA HMEPHΣIAΣ ΔIATAΞHΣ


1. Ενημέρωση για θέματα Συγκλήτου, Κοσμητείας και Λειτουργίας Τμήματος.
2. Συγκρότηση εκλεκτορικού σώματος για την εκλογή ενός μέλους Δ.Ε.Π. στη βαθμίδα του επίκουρου καθηγητή με θητεία στον ΤΟ.ΜΕ.Δ.Ε. του Τμήματος Πολιτικών Μηχανικών της Πολυτεχνικής Σχολής του Α.Π.Θ. με γνωστικό αντικείμενο «Βιώσιμες Μεταφορές σε Δομημένο Περιβάλλον» (κωδικός ΑΠΕΛΛΑ: APP33527).
3. Συγκρότηση εκλεκτορικού σώματος για την εκλογή ενός μέλους Δ.Ε.Π. στη βαθμίδα του αναπληρωτή καθηγητή στον Τ.Ε.Τ.Κ. του Τμήματος Πολιτικών Μηχανικών της Πολυτεχνικής Σχολής του Α.Π.Θ. με γνωστικό αντικείμενο «Οικοδομική με έμφαση στην υγροθερμική συμπεριφορά των κτιρίων» (κωδικός ΑΠΕΛΛΑ: APP 39335).
4. Εκλογή ενός μέλους Εργαστηριακού Διδακτικού Προσωπικού (Ε.ΔΙ.Π.) στο Τμήμα Πολιτικών Μηχανικών της Πολυτεχνικής Σχολής του Α.Π.Θ., κατηγορίας ΠΕ, με εισαγωγική βαθμίδα Δ ́ και γνωστικό αντικείμενο «Διερεύνηση των μηχανικών και δυναμικών ιδιοτήτων και της σεισμικής απόκρισης γεωλογικών σχηματισμών- Εφαρμογές στην Εδαφομηχανική» (κατ ́ εκτίμηση ώρα έναρξης:10:30).
5. Ένταξη σε εργαστήρια μελών Δ.Ε.Π., Ε.ΔΙ.Π., Ε.Τ.Ε.Π. του Τομέα Μεταφορών και Διαχείρισης Έργων του Τμήματος Πολιτικών Μηχανικών Α.Π.Θ.
6. Αιτήσεις – Ανακοινώσεις – Προτάσεις Π.Μ.Σ
7. Ορισμός τριμελών εξεταστικών επιτροπών για την αξιολόγηση των αιτήσεων υποψηφίων διδακτόρων για το ακαδημαϊκό έτος 2024-2025.
8. Aιτήσεις Μελών Δ.Ε.Π./Ε.ΔΙ.Π./Ε.Ε.Π./Ε.Τ.Ε.Π.
9. Αιτήσεις- Ανακοινώσεις – Προτάσεις.
10. Φοιτητικά ζητήματα.

Η πρόεδρος

Αικ. Τσικαλουδάκη